Yoni Nature

Vaginalbehandlingar

Vill du uppleva känslan av ett avslappnat sköte?

 

Många kvinnor går ovetandes runt med spänningar i magen och underlivet, tillkomna från bl.a. dåliga erfarenheter av sex, smärtsamma förlossningar, intimoperationer och övergrepp. Det kan även komma från samhällsnormer, rädslor och bristande självkänsla. Detta leder till olika obalanser i kroppen, såsom olust, smärta vid samlag, oregelbunden menstruation, klimakteriebesvär, inkontinens m.m.

 

Genom massage, akupressur, stilla händer och närvaro kan du lösgöra dessa spänningar och få kroppen att läka sig själv. Du kommer att få en ny relation till din kropp och ditt underliv.

 

Vaginal Releasing och Abdominal Release Massage är två unika behandlingar utförda av Sara Gustafsson som ger dig just det. Yoniäggen och dess övningar ger liknande resultat. Vi fokuserar kring magen och/eller skötet i dessa behandlingar, men resultaten märks oftast också i resten av kroppen, då magmassagen ofta även har lindrat smärta i ryggslutet..!

 

Vaginal Releasing är en kombination av massage, akupressur och medveten närvaro. Du får spänningar lösgjorda kring mage, insida lår, ljumskar och genitalier. Allt sker i din takt och görs för att du ska känna att du kan slappna av mer för att släppa de spänningar du burit på och känna mer flöde i de områdena.

 

Abdominal Release Massage är en djupgående magmassage som mjukar upp bindväven och musklerna, men framförallt

jobbar på organnivå. Detta för att sätta igång blodcirkulationen och därmed syretillförseln till våra så viktiga organ. Om du upplever trög mage eller obalanser i vissa organ, kan denna behandling hjälpa till att vitalisera systemet. Många obalanser i kroppen ursprungar från att organen eller tarmsystemet inte fungerar som det ska. Sara ger även konsultation på kost och eventuella reningskurer för att hjälpa magen på traven som ett komplement till behandlingen.

 

Presentation

"Jag vill varmt rekommendera hennes sessioner till alla kvinnor..."

 

"Jag hoppas innerligt att så många kvinnor som möjligt vågar möta sin rädsla och tar chansen att ta del av din kunskap."

 

"Jag har bara mått bra av behandlingen som jag upplevde var både skön och smärtsam om vartannat."

 

"Jag trodde jag kände mitt underliv väl, men sedan jag började använda ägget har jag upptäckt att det finns så mycket mer att lära känna.."

 

"Efter min behandling så kände jag att kroppen släppte taget om gamla underliggande trauman och spänningar. Nu när jag haft sexuella möten med partners har jag aldrig känt mig så säker och stark i min egen kåthet."

Sara Gustafsson

Intimterapeut och massör med fokus på kvinnors sexuella hälsa

Biografi

Sara Gustafsson hittade sin väg till fysisk och sexuell avslappning genom Tantra och kroppsbehandlingar. Genom åren har hon sökt efter svaren på sina egna frågor, och arbetet hon nu erbjuder är summan av många tekniker, samt hennes egen intuition. Hennes fokus ligger på att läka kvinnors sexualitet och besvär som kan vara kopplade till detta.

 

Saras målsättning är att låta kvinnor veta att det är möjligt att de släppa spänningar och smärta de håller i sina kroppar. I magtrakten och de genitala områdena, likväl som i resten av kroppen. Avslappning är en nödvändighet för att vara i kontakt med sin kreativitet och kraft. Du kommer genom hennes arbete och läkning lära dig hur du känner mer kontakt med din kropp och ditt underliv, på ett kul och avslappnat sätt.

 

Sara är baserad i Stockholm, men reser även till andra orter i Sverige och närliggande länder vid inbjudan från center eller större grupper som vill ta del av hennes arbete.

 

Besök www.yoninature.com och ring 0733-644300 eller maila info@yoninature.com för att boka en session, köpa ditt ägg och ställa dina frågor!

 

Välkommen!

Saras arbete hjälper dig att:

 • Släppa taget om fysisk anspänning i genitalier och magtrakt, likväl som i resten av kroppen
 • Få fart på magen och organen
 • Släppa taget om begränsande tankesätt kring din sexualitet och kropp
 • Läka tidigare traumatiska upplevelser och minnen på en fysisk, emotionell och mental nivå
 • Lindra menstruationssmärtor, likväl som mildra klimakteriebesvär
 • Hitta avslappning och egentillit inför förlossningen
 • Känna dig mer energifylld, avslappnad, njutningsfull och kreativ
 • Återfå och återta din sexualitet och kreativitet!

Saras utbildning:

 • Certifierad i Chi Nei Tsang (djupgående magmassage) » Certifierad i Karsai Nei Tsang (genitalmassage)
 • Certifierad i Asiatisk Pressurmassage
 • Certifierad i Asiatisk Pressurmassage för Kvinnohälsa (specialiserat på lindring vid menstruationssmärta, graviditet, efter graviditet och klimakterie)
 • Diplom från ODIS' Doulaprogram (emotionellt och mentalt förlossningsstöd)

Hon erbjuder:

 • Privatsessioner i bland annat Vaginal Releasing och Abdominal Release Massage (baserad i Stockholm, men reser även till andra orter i Sverige och närliggande länder vid inbjudan från center eller större grupper som vill ta del av hennes arbete) » Parsessioner
 • Föreläsningar & Seminarier
 • Kurser
 • Retreater
 • Yoniägg, Yonistavar och andra produkter
 • På hemsidan även tips och länkar kring kvinnohälsa

Klienters referenser:

"Sara har på ett professionellt sätt hjälpt mig att nå nya höjder i mitt liv, hon har ett behagligt sätt och möter mig otroligt fint och inkännande. Jag vill varmt rekommendera hennes sessioner till alla kvinnor som behöver hjälp att lossa på sexuella blockeringar och för att få igång flödet i kroppen igen." Kvinna 51 år

 

"Jag är oerhört tacksam för att Sara kom in i mitt liv. Hon är en fantastisk mjuk och ödmjuk kvinna som har en så viktig uppgift att fylla. Jag sprider informationen och hoppas innerligt att så många kvinnor som möjligt vågar möta sin rädsla och tar chansen att ta del av din kunskap." Helena 40 år

 

"Jag har bara mått bra av behandlingen som jag upplevde var både skön och smärtsam om vartannat. Sara har ett mycket mjukt och förtroendeingivande sätt som gjorde det lätt för mig att slappna av. Tror att späningar som orsakat problem i bäckenet då och då sedan 20 år tillbaka faktiskt har släppt. Det har krånglat till och från de sista månaderna och nu är det helt borta. Ägget har jag använt några gånger och är nöjd. Känns sensuellt att använda det." Anneli 45 år

 

"Med hjälp av yoniägget har jag verkligen fördjupat kontakten med min vagina. Jag trodde jag kände mitt underliv väl, men sedan jag började använda ägget har jag upptäckt att det finns så mycket mer att lära känna.." Nikki 37 år

 

"Efter min behandling så kände jag att kroppen släppte taget om gamla underliggande trauman och spänningar. Det kändes lite som efter att man har gråtit och fått rensa ur det som är jobbigt. En lättnad och en känsla av befrielse inombords. Efter behandlingen kunde jag också känna att min kundalinienergi flödade igenom mig starkare än tidigare. Nu när jag haft sexuella möten med partners har jag aldrig känt mig så säker och stark i min egen kåthet, jag blev chockad, för jag visste inte att det fanns inom mig." Maria 21 år

Other languages:

Sara teaches and gives seminars and sessions in English as well